((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

27 November 2010

Mampir Dinner



Mmmm...dah agak lama tak pekena western food, jadi malam ni terasa nak jadi western la plak. Lebih2 lagi anak2, dengar je western food memang diorang happy. Kalau jarang2, bapa pun tumpang happy juga, tapi klau selalu, kepala bapa naik pening...heheh.
Kali ni kita nak makan di Yok Mampir Cafe, Klang. Ni bukan kali pertama kitaorang jadi western kat situ. Harganya memang perpatutan sebab tu ia selalu jadi pilihan hati ku... hehe.





Selain dari western food, nasi ayam dan nasi goreng ayam juga menjadi pilihan hati ku...

Tenggok je la nasi ayamnya...ada 3 jenis sos... ayam pun besar.

Jadi, yok mampir yok....

p/s: gambar kureng menarik, sbb pakai h/phone je...

.

8 comments:

MOH KEMBARA said...

Salam Yob Radio Ham, ni restoran Western orang Indon ke? Sebutlah harga lain kali ye.

CekWa said...

wah...sedap makanan tu nampak gayanya...baru tau ada restoran yok mampir ni...!

9W2URY said...

Tak sempat nak interview la... dri mana asalnya, laen kali pegi kita siasat ye...


Boleh tahan juga la, sedapnya... jika pegi sekali, tak serik utk pegi sekali lagi. yok...

C.A.R.M.I.L.A said...

salam.. eee slalu gak mkn kat sini sbb dekat ngan umah.. Yok Mampir Western Food...

Tilam said...

sodap!haha

9W2URY said...

kira ok lah juga... harga pun berpatutan...

ARA said...

Lapar lak rasanya tengok gambar tu..bilalah dapat merasa Western food tu.dah lama tak makannya.

ezhamaida said...

as salam semua.... tqvm 2 ury sbb sudi published special entry ttg Yok Mampir Cafe... just want to verified here that YMC owned by local.... org melayu... both of us graduated from UiTM shah alam n decided to run our own business... nama kedai nie Yok Mampir javanese terms for "JOM SINGGAH"... nama kedai yg agak catchy bcoz we want to penetrate suburban market n our potential customer yg rata2 nya org jawa (meru,kapar,rantau panjang,n batu belah area) n alhamdulilah we did it... from d overwhelming response we hd more customers from all over klang,port klang, shah alam, kota kemuning n PJ as well.... thank you very much for your continuous support n your satisfaction is our priority...

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers