((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

14 December 2010

H/Phone Ku Senggugut


Arrgggg... memang tension bila h/phone tak boleh digunakan. Itu lah yang aku alami dalam tiga empat hari ni. Bukan masalah coverage, tapi h/phone buat hal. Entah lah, dia pening ke sakit kepala ke atau entah2 senggugut...

Tenggok pada skrin dan fungsi lain ok jek, tapi ada masa tiba2 tak boleh call dan terima call....(mcm xde coverage) kena off dan on balik baru ok. Lpas tu bila2 masa je dia buat hal balik.
Dulu penah hantar repair, kena rm80... entah apa direpair, entah. Fenomena biasa yang aku perhatikan bila hantar repair h/phone, disuruh tinggalkan... lama katanya. Alih2 dah siap dan diberitahu rosak tu, rosak ni... entah betul ke tak. Ntah2 dia main tiup2 jer.
Apepun, usianya pun dah meningkat, tombol joystick pun dah tanggal, namun masih boleh digunakan. Aku guna lah selagi boleh, yg spesial phone ni, aku sukakan kameranya...gambar clear, ada flash dan zoom....time terdesak tak bawa kamera, boleh guna utk dptkan bahan. Jadi, kena lah repair jga...

**p/s:Tengah tunggu rakan blogger buat contest yg hadiahnya H/PHONE. Klau ada bg tau yerr... (mesti ada kemera tau....).

7 comments:

princeduyong said...

kena tukar dah tu...

CuTeMiUt78 said...

eemmmm tukarkan je yg baru... :D

habibah abdul said...

aiyak...hpone pn leh senggugut?
bukan sesungut?hehehe.....

akubiomed said...

Alamat nak ken tukar handset baru. BB dan iPhone menarik juga

9W2URY said...

thanks, wah ramai yg advice tukar ni...
Jap yer, nak kira duit dlm tabung, cukup ke idak....

bard bahtiar said...

tak try format ke? nokia kn? dulu pernah jadi kt bard,gila semacam tipon tu,pastu gamble format sendiri,ok plak...tp xtau la tipon yg ni...

9W2URY said...

Thanks bard...
ye nokia n73... nanti gua try format,
sblm tu kena backup dulu..

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers