((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

19 December 2010

Inovasi Untuk Ibubapa Malas

Ni adalah inovasi penciptaan terbaru khas untuk ibubapa yang sibuk atau lebih tepat, pemalas.
Cara membuat dan bahannya cukup senang, iaitu mengunakan penyangkut baju shj.
Tapi, pastikan penyangkut baju tu jenis besi keras, dan bukan dari plastik atau kayu...takut patah plak.



Hah gambar ni lagi clear mcm mana nak membentuk penyangkut baju itu.


PERINGATAN PENTING: AWAS!! Ciptaan ini belum diuji, malah belum mendapat sijil dari SIRIM lagi. Maka penggunaannya adalah diatas tanggungjawab sendiri dan lebih baik tidak mencuba untuk membuat serta menggunakannya.

.

9 comments:

princeduyong said...

hehe...kena gak tgk...takut tercekik susu...bahaye ooo...

akuanakpahang said...

Mmg kreatif tapi ada jugak bahayanya budak tu bimbang tersedak sesajer jadi biru :(

darkbatman said...

mcm ksian kt baby je?heee

MOH KEMBARA said...

Salam Yob, isyy nanti lelama budok tu sayang kat hanger tu, kemana-mana dia bawak berjalan dan tidor sama.

Hanisah Safian said...

hahahaa.ni memang pemalas habes nih!

tapi bahaya laaaaa.. -_____-"

biskut said...

leh tahan gak idea ko nih ek...rasanyer kena paternkan nih.kang ada owank ciplak idea ko kang,nyesal ko.

jinkamen said...

bakpenye laa malas sangat mak/abahnye te

9W2URY said...

princeduyong,
Yer lah kena perhatikan juga.

akuanakpahang & darkbatman,
Betul tu, naya budak tu nanti, lagi pun xmesra la mcm ni yer..

MOH KEMBARA,
tu la tu, kang baby tu buat jongkang-jongkit plak...

9W2URY said...

Hanisah Safian,
Memang utk yg pemalas jek..

biskut,
Tak boleh nak register la ciptaan ni sbb ramai kata bahaya, kena buat tambahbaikan.

jinkamen,
memang dicipta utk mak/bapa pemalas..
heheh... jgn lah digunakan benda ni yer..

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers