((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

09 January 2011

Cara Top-up Prepaid Percuma (Hack)



Dari seorang kawan yang memberitahu perkara ini. Jika nak mencuba kenalah segera kerana cara ini yang tidak sah, sebelum ia dikesan dan ditutup aplikasi ini oleh pembekal talian prabayar. Boleh digunakan untuk semua prepaid di Malaysia yang menggunakan kod 01x...

Pada yang percaya dan berminat sahaja. Pada yang tak berminat tu boleh lah tengok2 entry lain kat blog ni, yang best belaka....heheheh.

Kepada yang berminat, harap baca cara2nya sampai habis dahulu, maklumlah penyampaian ni tunggang-langgang skit kerana diajar cara membuatnya melalui lisan shj.

Mula2 dail kod perkhidmatan yang anda gunakan diikuti 1415007 (contohnya: 0161415007), anda akan dengar nada... Tunggu hingga berhenti nada tersebut, kemudian dail pula 1928. Seakali lagi nada tanpa suara akan kedengaran. Tunggu hingga bunyi berhenti, dail pula nombok kot kawasan mengikut kod kawasan di mana simcard dulu didaftarkan... (Sel/KL - 103, N9/Mel/Joh - 106, Kel/Tre/Pah - 109, lain2 negeri-110). Anda akan dengar orang berkata "please insert your pin number" kemudian terus masukkan 0111 2234 00483 dan dail. Jika semuanya betul anda akan dengar "your pin number is accepted, please verefy your number".. sekarang dail no telefon anda... kemudian anda akan dengar "huh..mano ado bondo pree ket dunio sekarng ni, nak buang air pon kono bayar... nak top-up, poi lah boli.." Samaada dengar atau tidak dia kata mcm tu, cara ni tak perlu lah dicuba. Apa pun jangan marah aaa... nanti kena jual...


11 comments:

Jue_Da (^_^) said...

wakakakakka!! da kata dahhhh.... bawu nak ckp, kalu mmg btl mkn duit haram la ampa....hihihihi

zulkbo said...

salam..
terkono den..
ha ha..memang pun
mana ada mende free
dalam dunia..toilet
KLCC RM 2 sekali masuk

fadhdeela said...

hahahahaha lawak!!! penat i baca smpai abis :P

im following u :P

Jom singgah: Anak2 Buahku yang Comey!

Miecyber said...

Lawoknyer...


Jepun Vs Melayu

Fadzli Amir said...

Hampeh tahap mentibang laut...buang maso jo den baco..bukan ekau tak tau yang eden ni tongah sengkek ni ha...donga kato ado mondo free ko konduri ko, bukan main copek lai den ni ha....hehehhehe

9W2URY said...

kah..kah.. sorry pd yg terkena..
Bkan ape, sbnrnya ramai yg terkena, tapi x ramai yg ngaku. Jd, tabik spring pada yg ngaku... toinggg.
Caya sama lu lah, u ar cool...

akuanakpahang said...

adus mak aiii tekono seloput kek den :(

toyolkiut said...

hehe..
ajaran sesat..

Suhami Ahmad said...

Hadooii....lottih atok mendail2....last2....
=p

LiLy said...

da agak da..naseb baek bc dr bwh dl..kui3

pneumedic said...

cilakak lu..ahahah..aku da siap pegang nset da ni dail 014....cet!!!..
klu ade la tuan punye no tu,mau kene maki aku haha..anyway thumb up!..entry yg bagus juge..siot je..haha..

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers