((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

26 November 2010

Terjemahan Al Quran



Tadi ada lah sedikit aktiviti jln2 dan melawat dihari Jumaat, penghulu segala hari. Hah, bukan ke mana pun merayap kat dalam alam siber ni, terjumpa la dengan laman web ni. So, I just wanna to share this web iaitu laman terjemahan Al Quran dalam bahasa melayu.
Jadi, bagi yang dah penat main game, atau penat baca gosip, letih ber chetting, berpinar mata melayan facebook atau bosan baca cerita lawak, jemu baca pergolakan politik, pembunuhan dan lain-lain, boleh lah cuba singgah sambil bersantai melihat terjemahan Al Quran di surah.my ni.

.

2 comments:

belajar bareng said...

ehmm..gitu yea..menarik sekali..
hehheee..
saya undang semuanya untuk datang ke blog saya di http://uliearieph.blogspot.com

9W2URY said...

yer gitu lah....
hari2 makan nasi, sesekali nak jga makan pizza... mmmm.

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers