((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

08 February 2011

Orang Malaysia Tiada Aura, Ahmad Dhani Pengetua AF 9..??

Ahmad Dhani Pengetua AF 9..?? Betul ke??? Entah lah, cuna dengar khabar je. Tak tahu lah soheh ke tidak.

Dah takada orang Malaysia lagi ke yang layak jadi pengetua AF tu, atau orang Malaysia dah tak berminat dengan AF?

Aku bukan kisah sangat pun siapa jadi pengetua, sebab yang akan untung nanti Astro dan syarikat telekomunikasi, yang dapat cas berjuta-juta SMS. Bagi Astro dengan adanya kontraversi dan lebih popular Pengetua AF dijangka akan lebih memberikan impak kepada pupularitian AF yang makin merudum disaingi oleh banyak rancangan realiti tv yang lain. Jika betul Ahmad Dhani, ia dah tentu boleh memancing penonton Indonesia plak...


Aku agak kurang senang sikit dengan kalung lehir yg Ahmad Dhani pakai (mcm dlm gambar).. Ibu kalung jenis ni juga dipakai masa konsert tahun baru yg lepas di I-City.. Ntah lah kenapa ntah macam tak suka dengan bentuk kalung tu... nape ekk?


8 comments:

akuanakpahang said...

Lambang simpang empat tu tak sesuai lah kalau nak dipadankan dgn janggut tu. tu komen saya.

Nota Fikir said...

Aku tak suka komposer Indon - Ahmad Dhani tu...cara dia berlagak sikit!
Cara dia bercakap dan keluarkan kenyataan macam orang tak ada otak.
Perasan dia hebat dan dia juga suka perkecilkan orang2 seni di Malaysia.

Miecyber said...

AF tak best pun hhuhuhuhuh

Apa itu Skim Cepat Kaya ?

Abang Zul said...

AF 9 tu apa?

Callsign pesen baru ka?

P/s: Tak dak Astro kat umah...

ijoks2009 said...

Sayapun tak layan AF

MahaMahu said...

Mungkin tiba masa primintion akan lebih bekembang di Malaysia kerana. mungkin juga AF dan hilang sengat nak cari market indon pulak...

zaty luvlianncezzz said...

okehhh..zati sgt minat ahmad dhani coz lagu band Dewa sgt beshhh..dye vokalis kn

hal2 len x maw amek kira xcept kalo dya hina Islam tue bwy mlmpau

yg len ok jeeee..juz kumen

:)

NICK ZANAA said...

eh2...bia betik......tah pape je....cm la dh xda artis malaysia.....eiiiishhh...memg xpatot.....even xminat kt af, tapi, xsuke if ahmad dhani jdi pengetua...

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers