((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

29 December 2010

Diberi Susu, Dibalas Tuba.

Aku tak faham betul lah dengan Negara tetangga kita ni... Mereka ni serumpun dengan kita, namun sangat memusuhi kita.
Kita beri peluang pekerjaan di sini, kita layan dengan baik bak saudara karib.
Masa meraka menonton bola itu hari pun kita tak ganggu mereka, malahan sehingga 15ribu tiket kita khaskan untuk mereka. Namun ngapa mereka seakan menjadikan kita musuh mereka yang paling utama.
Mengapa...?????

Sekumpulan penyokong Indonesia mengadakan demonstrasi di hadapan hotel penginapan pasukan Malaysia di Jakarta, semalam. - gambar oleh Utusan Malaysia 29/12/2010.

4 comments:

akuanakpahang said...

Mmg tak patut buat gitu. Tak kenang jasa kata org tu :(
New Entry "Pasal bola semua macam nak gaduh :)"

Miecyber said...

Hati dioarang busuk kot...

Bila saya blogjogging $$$$$$.....

sarah abadan said...

cuba kita fikir di sudut mereka...pasti ada sebab mereka buat begitu...tak best kan gaduh2 ni...semua orang cintakan keamanan huhu

Budak Botak said...

emmmmm, mmg xsdar la diorang nie...

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers