((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

15 May 2013

Apa kata Ustaz Azhar Idrus tentang Hari Ibu..?


Salam semua, rasanya tak perlu nak menulis panjang, play je la video dari ceramah yang disampaikan oleh Ustaz Azhar Idrus mengenai sambutan Hari Ibu.

just play and stay cool ;) >>




.

Dapatkan juga info menarik dari rakan saya di sini...

.








9 comments:

Mohd Fauzli said...

thanks for info... baru tahu sejarahnya,,,

akuanakpahang said...

Itulah... perkara haram, berdosa sangat jika di ikuti...

Ahmad Afandi said...

thanks for your info

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Terima kasih atas pengkongsian...& terima kasih singgah ke blog saya

miztia-respect said...

terima kasih sharenya :) .

rinduan citarasa said...

salam ziarah

thanks ats pengkongsian

teh ramuan said...

semua perayaan kita nak sambut
hehe

suri said...

semua org layak berikan pendapat dn hujan msing2 tpi apa pun hargai ibu tka kira masa..tempat jgn kika derhaka pada dia sudahlah..

wahualam.

Noor Mala Shahar said...

tq for the info


white satu

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers