((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

30 December 2010

Malaysia Juara!! Terima Kasih Khairul Fahmi dan semua.




Kejayaan penjaga gol Malaysia, kelahiran Kelantan Khairul Fahmi Che Mat, menyelamatkan tendangan penalti oleh ketua pasukan Indonesia pada separuh masa pertama dilihat antara faktor kejayaan Malaysia dari membenarkan Indonesia menambah jaringan. Ditambah pula gol pertama kita di awal separuh masa kedua oleh Safee Sali. Itu lah antara faktor kejayaan Malaysia mmenjuarai Suzuki Cup tahun ini.

Kecekapan Khairul Fahmi yang menyelamatkan sekurang-kurang 10 peluang Indonesia harus mendapat pujian. Mengikut lapuran BERNAMA trafik ke facebook beliau meningkat mendadak, menjadikan yang kelima popular di dunia.

Tahniah Khairul dan semua pemain, anda memang Harimau Malaya yang garang... berkuku dan bertaring. Jangan sampai kuku dan taring itu tumpul dek habuan yang bakal diterima kelak. Peminat masih dahagakan kejayaan skuad bola Malaysia.

.

5 comments:

YOUsoF said...

YEZZA!! MALAYSIA TERUS MENGAUM!! ;d

akuanakpahang said...

Tahniah, diatas kemenangan ini rakyat malaysia lama dah tak dpt tumpang gembira lebih gembira disini :) "Esok cuti umum 31.12.2010"

Aqila Safuan said...

die memang tangan bola . bola tu macam magnet dgn tgn die . melekat jaa!

uncle said...

uncle tak sabar nak tunggu kelibat mereka dalam kancah piala asia pulak.

ray ban malaysia said...

Tabik Spring buat Apex

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers