((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

06 February 2011

Makan Ayam Mentah...? (utk yg kuat shj)


Memandangkan Tahun Baru Cina baru berlalu, gua ada cilok gambar dari web negara tembok besar tu. Gua cilok lu, lu jgn cilok gua plak ye....heheh.
Tak tahu nak letak tajuk ape dan tak tahu ape cerita sebenarnya,jadi gua bagi tajuk "Ini ayam manyak fresh loo...". Tapi memang fresh, tengok lah gambar ni...





Selidik dulu apa yang boleh dimakan dan apa yang tak boleh.





Huhhh, tekun sekali dia meratah ayam tu.. boleh habis ke sekor ayam tu? Ada sapa2 nak kongsi tak?






Wah, yang ni membuatkan cameraman cuak kejap ni, dia jeling tu.... kalau tak cukup ayam tu cameraman kena barai nanti... hehe


6 comments:

relevan said...

Mengerikan ini..

Miecyber said...

Lapor sangat ker...

Hosni Mubarak orang terkaya di dunia.

zulkbo said...

salam..
inilah gamoknya
yang di katakan
LAPAR GILA
dah lapar..
gilar la pulak

s.y.a.r.q said...

aiyoooo....masuk bulu2 ayam sekali dalam mulot...

Wan Gerrard said...

err seram kalau tengok camera sambil tersenyum ada darah meleleh keluar dr mulut..hahaha

fara fasha said...

seram r tgok care die mkn.....euwwwwww

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers