((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

27 February 2011

Memperkenalkan Blog KISAH DIRI...

Kali ini nak perkenalkan satu blog lah. Ni kira kali pertama lah blog ni memperkenalkan blog lain sebab blog ni tak terkenal pun.

Entah mengapa rasa nak perkenalkan blog ni plak, macam ada chemistry lah...kuang...kuang...kuangggg.
Ni blog baru, post pertama ialah pada bulan Januari 2011.
Blog yang dimaksudkan ialah blog KISAH DIRI...
Tuan punya manggunakan nick my, perempuan tentunya dan seorang blogger baru rasanya.
Blog ini sarat dengan entry luahan perasaan dalam madah-madah pujangga yang tak tercapai akal ku untuk menyelaminya. Bukan apa, takut tak cukup bekalan oksigen. Jadi, kalau ada yang rakan-rakan yang mampu menyelami perasaan melalui perkataan yang puitis silakanlah.




(Ini gambar profile beliau)






>>Utk my, blog tu perlukan beberapa sentuhan tambahan yang penting agar ia lebih mesra alam / mesra pelawat. Kadang-kadang kita rasakan yang kita menulis bukan untuk orang lain, tetapi jika tahu ada orang yang membaca tulisan kita, ia memberi lebih kepuasan dan semangat. Macam dapat makan cendol ditenggahari yang panas terik... laa..laaa.laaa.. :)

4 comments:

akuanakpahang said...

Saya suka juga ayat bunga2 nie :)

Wafiy Suzly said...

woww, pandai ayat puitis yaa..hehe

my said...

said...

thanks but please delete about me at your blog.I DON'T LIKE TO BE KNOWING..My Blog just for my life...

panglima sufi said...

setiap apa yang diluahkan ia bersarang dihati,setiap apa yang ditulis ia membawa erti..

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers