((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

17 December 2010

Ikan

Kata orang melihat ikan berenang dapat menenangkan jiwa.
Betul tu, kadang tu beberapa jam dok tenggok gelagat ikan beranang pun tak jemu. Terkadang tersenyum sendiri, release skit tension jika ada... tu lah nikmat dan keunikan ciptaan Ilahi.
Sekarang ni pun ada juga ikan digunakan untuk terapi kesihatan separti urutan badan dan membuang sel mati pada kulit.
Tapi, tu jika ikan hidup, Ikan gambar tak lah sampai mcm tu. Apa pun layan je lah beberapa gambar yg tersimpan dalam 'memory card' ku ini....










.

4 comments:

darkbatman said...

btol gak 2.. kdg2 jd xsbr biler tgk ikan2 ne..comel

orang muo said...

cubala bela ikan arowana gold atau super red lagi best..hilang rasa letih slps bekerja :)

9W2URY said...

darkbatman,
Ye la... tenang tengok gelagat..

orang muo,
Wah bang, mahal tu...
Saya ni slalu tinggalkan umah, kang mati sayang laa.. takat bela yg murah2 bleh la..
Mungkin org lain bleh cuba saranan 'orang muo' ni...slmt mencuba...

alongxp said...

ala kesianye, meh lepak umah aku tengok ikan kat akuarium aku, tp jangan tanya ikan jenis ape, aku tau bela n mkn ikan je, name ikan xpnh nk ingat, ade la 3-4 spesis ikan yg aku ingat n kenal cam ikan keli,ikan pari, ikan dalam tin ekekekeke

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers