((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

14 March 2011

Gambar Ngeri Pesawat Terhempas (18SG)

AMARAN: Gambar-gambar dalam entry ini adalah pada tahap kengeriaan yang tinggi, yang mungkin boleh menggangu emosi sesetengah orang. Bukan apa, takut ada pula yang tak lalu nak makan pulak bila tenggok gambar-gambar ni......



















Gambar ni sebenarnya disedut dari email yang di 'fwd' oleh rakan. Tak dapat dipastikan lah bila, di mana ia berlaku.
Sekadar untuk tontonan mereka yang suka tengok gambar ngeri. Apapun selapas ni jangan pulak takut nak naik kapalterbang, kerana kematian tu adalah ketentuan Allah.



Info dan gambar menarik juga dari rakan saya di sini...



11 comments:

zulkbo said...

salam..
Subhanallah..betapa kerdilnya kita
di sisi Allah tuhan maha pencipta..nyawa dan badan hanya pinjaman semata..

Makcu B said...

Sekadar baca, cepat2 berlari daripada gambar. Takuttttt...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhh mengerikan.... tak sangup nak lihat....

Ya ALLAH, Jadikanlah akhir hayat kami dalam husnul khotimah dan melafazkan kalimah tauhid. Selamatkan kami dunia dan akhirat.

belanja online said...

Astaghfirullah >.< mengerikan sangat!

SHARIFAH said...

rasenya nie gambar pesawat nuri yang terhempas di genting highland, sbb saya ada baca n tgk gambar nie.

nora said...

aku ngaku aku tak click read more
sbb aku tak sanggup nak tgk ar

ENTRY HOT : Lucah Day :p

Abang Zul (9W2FLY) said...

Sharifah :
Ini bukan Helikopter, tapi kapal terbang.
Bukan di Malaysia.

Pesawat Nuri yang terhempas di Genting tempohari ditemui oleh Anggota Komando ATM yang sudah tentu tidak berselipar.

Zury;
Berdasarkan separuh dari callsign pesawat, abg rasa samada dari Brazil atau Russia.

Tetapi kalau kat Russia, takkan depa pakai selipar kot...

Pendapat peribadi, berdasarkan rujukan.

hakeem kira said...

ngeri . kematian adalah pasti

Anonymous said...

askum..

i juz nak bg tau pd semua ye..nie bkn pictures nuri crew yg terhempas 2..nie pictures private helicopter..
i tau coz all da nuri crew 2 my friends...klu nak tgk pictures arwah google under nuri terhempas then click at oh! tidak part 2..thanx

i will always miss arwah capt nor azlan..al-fatihah 2 u n others

HAFIZAL said...

perh ngeri siot

Anime Manga said...

euhhh.. serem.

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers