((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

22 December 2010

Syarahan Penuh Semangat (video lawak..)



Akhir tahun mcm ni kerja lebih sikit, kena buat report la, tutup akaun la, buat stock check la, tu la, ni la.. Pada yg tension tu, meh layan ni kejap... heheh.
Bagi yg kena berucap sempena tahan baru nanti, berhati-hatilah, jgn jadi cham ni.....


video
Lagikan yg ori boleh tanggal, inikan pulak yg tak ori...

4 comments:

deCrewz said...

Erk... nasib baik gigi aku original..wakakaka

Sharinginfoz said...

memang betul tu

.::: Princess MOMOY :::. said...

haha...boleh plak macam tu
hehehe...

NUFFNANG : Apa itu Bonus CTR ?

Miecyber said...

Yang penting semangat tu...

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers