((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

31 January 2011

'Interested' Pada Yang Lain


Dalam beberapa hari ni tak berkesempatan nak ber'blogging'. Tiada BW dan tiada update, nak naik bersawang dah blog ni. Sibuk sangat ke?? Sebenarnya takde lah sibuk sangat pun. Cuma kadang2 bila kita ada sesatu 'interest' baru yang dirasakan agak 'interesting' pada ketika itu, maka benda 'interest' yang lama akan sedikit berabai.

Jadi, pada kakak, abang dan adik semua jika pasangan anda tiba-tiba dingin terhadap anda, mungkin dia ada 'interested' pada yang lain. Walauapapun jangan terus membuat telahan negatif. Tidak semua 'interest' baru dia tu akan menggugat hubungan anda dengannya. Mungkin 'interest' baru adalah cuma bersifat sementara, mungkin boleh menjadi pemangkin kepada hubungan lebih erat, mungkin bakal membawa lebih kesenangan dan kebahagian dalam perhubungan.
Perlu juga ingat yang 'interest' seseorang manuasia itu bukan hanya terbatas terhadap manusia yang lain sahaja...

6 comments:

NzA said...

bahaya tuuu......

khairunnisa ♥ said...

macam mana tu? (^^,)"

Pandapolarbear aka Ming... said...

sob sob...cam sedey je bc en3 nih..=(
kalo kekasih ati da beralih angin xapa la...mungkin xda jodh...kna la kuat semangat...walaupun xkna pada btg idung seniri tapi tetap nk sensitip gak...
harap2 xjadi cm g2 kan..kalo jadik gak xapa...mungkin ada yang lebih baik menanti...

jeBateja said...

den nak interest dgn permainan NERF...ahakz

blur88 said...

kalo dah x de jodoh nak bt cma ner??

Jom baca dan komen post terbaru Blur Fakta Menarik Part 3

Miecyber said...

Janganlah terjadi camtu...

Tempah isteri melalui laman web

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers