((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

10 October 2010

PANORAMA: Open House




Mmmmm...Bulan Syawal dah berlalu, dah habis dah open house. Ala... bukan bulan syawal pun boleh ajak orang makan kannn... bagi orang makan tu kira sedekah tuu... kann,kannn...
Apepun, kepada rakan-rakan dan sauadara mara yang menjemput diucapkan terima kasih daun keladi. Kepada yang jemputannya tak dapat dipenuhi, minta ampun dan maaf... ada sebab-sebab yang tak boleh dielakakan maka, undangan tak dipenuhi, tahun depan boleh undang lagi...

Sebagai kenangan open house tahun ni, ditampalkan kat sini beberapa gambar sekitar kemeriahan open house.....











.

2 comments:

Makcu B said...

Sebab2 yang tak dapat dielakkan tentunyer "M A L U".

9W2URY said...

jgn ckap cham tu M A L U laaaa...heheh

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers