((~SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH~))

26 February 2011

Cornetto Percuma

Tengahari tadi singgah di Plaza Alam Sentral, Shah Alam nak cari printer cartridge dan DVD drive.

Nampaknya hari ni ada pemberian percuma aiskrim cornetto. Sayangnya tak tahu tentang ini dari awal, jika tak, bloggers satu Malaya ku belanja makan aiskrim cornetto free hari ni... Boleh ke?

Memang benar-benar percuma, seorang dapat dua pula tu. Mula-mula sukar juga promoter wall's nak panggil orang ambil aiskrim tu. Mungkin ramai yang tak percaya ianya benar-benar percuma.
Maklumlah sekarang ni susah nak dapat benda yang benar-benar percuma, hatta nak buang air pun kena bayar. Biasanya, kata shj percuma tapi, ada kos tersembunyi pula, bak kata perpatah telunjuk lurus kelingking berkait. Ehh..ehh.. macam Karam Singh Walia pulak la...


8 comments:

my said...

said: percuma? mesti best sesangat makan aiskrim masa cuaca panas tapi lagi best kalau makan cendol rasanya

::NelyLeyana:: said...

wuah! ruginye..

DiNaZ said...

OMG! peberet dinaz tu....
sayang nya x apat kan??

Wafiy Suzly said...

wah, untung tu dapat aiskrim percuma:))

akuanakpahang said...

Salam, kalau ada kat sana dpt juga merasa :)

Rozali said...

Assalamualaikum URY

aiskrim kesukaan saya

Wassalam

gaung said...

rugi betullah..kenapa URY tak text kami ajak mkn eskrim free...adoi lupa kawan nmpak..haha.salam kenal

ENTRY TERBARU: tips tidur berkualitikita jatuh cinta ke ?, rungutan pelajar

acan ketot said...

hahaha...
nseb bek igt gak nk blnje kitorang..

Tolong Tekan 'LIKE' ni yer, jika belum...

klik..klik...

klik..klik..

Penghargaan

((~TERIMA KASIH KERANA SINGGAH DI http://9w2ury.blogspot.com/~))

Followers